معرفی واحد بهداشت حرفه ای
سید آیت اله حسینی
کارشناس بهداشت حرفه ای
علی قیصری زاده
کارشناس بهداشت حرفه ای
شماره تلفن همراه : 09172347383
خانم محمودی
کارشناس بهداشت حرفه ای
شماره تماس محل کار: 32335823
شرح وظایف بهداشت حرفه ای
1 - شناسایی وبازدید کلیه کارگاهها و کارخانجات شهرستان
2- بررسی واحدهای صنعتی تازه تاسیس ، صدور تاییدیه های بهداشتی در زمینه استعلامهای رسیده در زمینه پروانه بهره برداری،وپروانه تاسیس
3 - اعلام نواقص و صدور اخطاریه ها و رسیدگی به شکایات واصله از واحدهای تولیدی ( صنعت ، معدن ، کشاورزی ، خدمات (با توجه به قوانین و مقررات موجود
4 - نظارت بر انجام معاینات دوره ای شاغلین کارگاهها و کارخانجات ،همکاری و نظارت برکار پزشکان طب کار
5 - نظارت بر تامین آب آشامیدنی سالم ، جمع آوری صحیح و بهداشتی زباله و فضولات و سایر فاکتورهای بهداشت محیطی در کارخانجات و ارائه راهکارهای لازم
6 - جمع آوری و تجزیه و تحلیل آمار فعالیت های بهداشت حرفه ای و ارسال آنها به مرکز بهداشت استان
7 - - نظارت و ارزیابی مراکز روستایی درجهت اجرای صحیح برنامه های بهداشت حرفه ای و نظارت بر فعالیت بهورزان خانه های بهداشت روستایی.
8 - انجام فعالیت و بررسیهای لازم به منظور آگاهی از وضع بهداشت محیط کار و وضعیت عمومی کارگاهها و کارخانجات منطقه تحت پوشش و شناخت مسائل بهداشتی صاحبان حرف مختلف و جمع آوری اطلاعات مورد نیاز پیرامون آن
9 - نظارت و پیگیری در امر توسعه ، تاسیس ، تجهیز و راه اندازی خانه های بهداشت کارگری و مراکز بهداشت کار و نظارت بر حسن انجام کار بهداشتیاران کار و پرسنل مراکز مذکور با توجه به آئین نامه ها و دستورالعملهای موجود
10 - آشنائی با سیستم شبکه و مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و خانه های بهداشت به منظور برنامه ریزیهای لازمه
11 -همکاری با سایر کارشناسان بهداشتی مراکز بهداشت در زمینه اجرا و ارائه طرحهای بهداشتی و دستورالعملهای ستادی به منظور ارتقاء سطح ارائه خدمات بهداشتی در منطقه
12-برگزاری دوره های آموزشی در زمینه بهداشت حرفه ای و باز آموزی کارشناسان و کاردانهای بهداشت حرفه ای
13 -آشنائی کامل با مجموعه قوانین و مقررات کار ، تشکیلات وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در زمینه های مرتبط با فعالیتهای بهداشت حرفه ای
14 -برنامه ریزی ، هماهنگی و پیگیری در زمینه تشکیل کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار
15 -شرکت در جلسات و گردهمائیهای پرسنل بهداشت حرفه ای در سطح شهرستان و استان
16 -تجزیه و تحلیل و ارزیابی عوامل زیان آور محیط کار و ارائه طریق به منظور پیشگیری و کنترل عوامل زیان آور محیط کار با توجه به استانداردهای موجود
17 - وارد نمودت اطلاعات در سامانه جامع بهداشت حرفه ای و هماهنگی با مراکز در این خصوص
18-پیگیری و نظارت بر انجام برنامه بازرسی هدفمند در مراکز