ضوابط و مقررات خردکردن و شقه کردن گوشت قرمز و سفید

ضوابط ومقررات خردکردن و شقه کردن گوشت قرمز و سفید

 

1-    شقه کردن لاشه

­برای شقه کردن لاشه باید به ترتیب اولویت از روش های زیر استفاده شود :                                

الف-قیچی یا کاتر گوشت

ب- چوب (کنده )

­چوب (کنده )گوشت باید صاف ،بدون ترک شکاف ودرز باشد و در مواقع لزوم به منظور از بین بردن شکاف های ایجاد شده تراشیده و مسطح گردد  .

2-خرد کردن گوشت

­جنس مناسب پیش خوان جهت خرد کردن گوشت به ترتیب اولویت عبارت است از :

الف- فلز زنگ نزن ،ترجیحا فولاد زنگ نزن stainless steel که دارای Grade غذایی است .

ب- چوب فشرده

­      پیش خوان جهت خرد کردن گوشت نباید از جنس موارد زیر باشد :

      ال-سنگ (به ویژه سنگ تراورتن )موسوم به سنگ پیش خوان

      ب- پلاستیک (از جمله تفلون )موسوم به صفحه مخصوص خرد کردن گوشت

         3-شستشو وگند زدایی :

     الف - یخچال ،چرخ گوشت ،پیش خوان ،چوب (کنده)باید در پایان کار روزانه شستشو وگند زدایی شوند .

     ب-در پایان کار روزانه باید پس از شستشو ،یک لایه نمک روی چوب (کنده)پاشیده شود ،به طوری که سطح آن کاملا پوشیده شود